Клей БФ-4 ГОСТ 12172-74(100мл).Выдерживает вибрационные нагрузки.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
10.02.2020, 11:15
Стежить за лотом: 1 людей
Додано:
10.02.2020, 11:15
MoravijaSAT  (20.50)
Лот закритий
12.02.2020, 11:15:02
50 грн
 Клей БФ-4 ГОСТ 12172-74(100мл).Выдерживает вибрационные нагрузки., фото №2
 Клей БФ-4 ГОСТ 12172-74(100мл).Выдерживает вибрационные нагрузки., фото №3
ОписВсі фотографії лота 2
Стан:
нове
Місцезнаходження:
Калуш
Оплата:
Згідно Правил
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
- Відправка здійснюється Новою Поштою,Інтайм,Делівері та Автолюкс !Доставка оплачується при отримані .Від себе безкоштовне пакуваня .
(згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
КЛЕЙ БФ-4 ГОСТ 12172-74
ПРИМЕНЕНИЕ: Клей предназначен для склеивания цветных
металлов, нерж. сталей, алюминиево-магниевых сплавов, меди,
текстолита, стеклопластиков, оргстекла, кожи, керамики
древесных материалов, неметаллов с металлами, в том числе, для изделий
подвергающихся воздействию вибрационных нагрузок, а также работающих
в агрессивных средах.
Рекомендован для работы в любых климатических условиях при температуре
от -60 °С до +60 °С (кратковременно 80 °С). Более эластичен, чем клей БФ-2.

ТЕХНОЛОГИЯ СКЛЕИВАНИЯ:
Склеиваемые поверхности обработать наждачной шкуркой, обезжирить,
Клей нанести кистью (в 1..2 слоя). Соединить поверхности.
Время сушки - 60 мин.Температура сушки возможна до 140-150 °С.
 Клей БФ-4 ГОСТ 12172-74(100мл).Выдерживает вибрационные нагрузки., фото №2
 Клей БФ-4 ГОСТ 12172-74(100мл).Выдерживает вибрационные нагрузки., фото №3

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу.

Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.