Печиво для дітей має бути смачним і корисним. А ще воно повинно бути таким, щоб його відразу хотілося з'їсти. Кондитер вирішив поділиться рецептом такої привабливої смакоти.
Це печіво отримало назву брязкальце. Усередині зірочок і сердець з тіста знаходиться яскрава посипка, яка пересипається і шумить. Про це
пише «Своїми руками».
Для приготування печива знадобитися: борошно - 400 г; яйця - 1 шт.; розпушувач - ¼ ст.л.; вершкове масло - 220 г; ванілін або ванільна есенція; прозорі льодяники різних кольорів; кондитерська посипка; цукор або готовий цукровий сироп; формочки для печива.
До вершкового масла потрібно додати цукор, яйця і ванілін. Все добре збити. Борошно слід змішати з розпушувачем і додати в олійно-яєчну суміш. У підсумку вийде тісто, що зовні нагадує крихти. Після недовгого вимішування, воно відправляється на ніч в холодильник.
Діставши тісто з холодильника, потрібно з нього сформувати печиво. У кожному обов'язково має бути отвір для начинки - карамельки. У розігріту до 170 градусів духовку на 10 хвилин ставиться деко з печивом.
Після цього слід вкласти в центр кожного печива карамельку і поставити в духовку ще на 7 хвилин. За цей час карамель повинна розтанути, утворивши «скельце». У центр кожної другого однакового печива насипається посипка і в декількох місцях цукровий сироп. Дві половинки скріплюються. Після висихання цукрового сиропу печіво готове до вживання.
Раніше ОХО
писав про проект фотографа Грегга Сегала, присвячений дітям і їх їжі. Це серія знімків, на яких представники різних країн показують, що вони їдять на сніданок, обід і вечерю.
Фото © cpykami.ru
Фото © cpykami.ru
Фото © cpykami.ru
Фото © cpykami.ru
Фото © cpykami.ru
[video = "VdTynosHPNg"]