Творчий дует з московської кондитерської Тортик Аннушка перевів food-дизайн тортів на новий якісний рівень.
Справа в тому, що майстри переносять на солодощі відомі твори художників, таких як Ван Гог і Босх. Крім того, талановиті кондитери повторюють і сучасні арт-об'єкти, такі як впізнавана банку супу Енді Уорхола.
Але і на цьому майстри не зупиняються — вони стежать за високою модою і створюють ідеальні handmade солодощі в fashion кольорі поточного року.
Нагадаємо, що перші торти, мабуть, з'явилися в той час, коли люди навчилися молоти зерно і отримувати таким чином борошно. Власне торти набули поширення, коли кухарі стали використовувати цукор.
Тростинний цукор, вперше вироблений в Індії, подорожував до арабських країн, де його майстерно змішували зі спеціями і ароматичними приправами, ввезеними з Далекого Сходу.
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru