Тайський художник вирізає з брусків мила справжні витвори мистецтва (Фото)

Тайський художник вирізає з брусків мила справжні витвори мистецтва (Фото)

11 серпня 2020, 22:33
Джерело: © museum-design.ru
204
Шедеври зі звичайних шматків парфумованого мила створює художник з Таїланду. Він вирізає на прямокутних і овальних брусках чудові скульптури за технікою «мукімоно».

У роботах тайца переважають складні квіткові візерунки і міфологічні істоти. Колірна гамма складається з яскравих і пастельних відтінків рожевого, жовтого, зеленого і блакитного. Він вважає, що його творчість - це наступний крок у створенні мила ручної роботи. Адже іноді йому доводиться відливати бруски потрібної форми, кольору і розміру.

Готові вироби чоловік фотографує і публікує в своєму інстаграм-акаунті. Силами соціальних мереж про його творчості дізнається все більша кількість користувачів. Пізніше вони стають шанувальниками таланту незвичайного майстра.

Тайський художник для своїх шедеврів використовує не тільки мило. У його арсеналі є різьблені скульптури на овочах і фруктах. Але особливо йому вдається робота з кавунами.

Техніка «мукімоно» - традиційне японське мистецтво декорування предметів. Її суть полягає у вирізанні на овочах і фруктах квітів, тварин, птахів, міфічних персонажів. Нарізка страв за цією технікою вважається способом відчуття смаку всіх пір року.

Про не менш цікаве хобі ОХО писав раніше. Мешканка Філіппін пише картини за допомогою шприців.

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу.

Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.