Десерти дивовижних геометричних форм придумує кондитер з Харкова Діанра Красько. Її
солодощі зовні виглядають як куби, піраміди, трапеції і циліндри.
З боку може здатися, що вироби Дінари Красько якийсь навчальний посібник з геометрії. Роботи настільки досконалі, що складно знайти вади. Нарівні з ідеальними формами їй вдається придумувати незвичайний декор - розрізи, нашарування і накладки у вигляді інших фігур.
В роботі Динара Красько використовує стандартні набори продуктів - яйця, молоко, цукор. Все те, що необхідно для створення бісквітного тіста. В якості крему - топлений чорний, молочний та білий шоколад. Для декору - заморожені і свіжі фрукти.
Єдина особливість десертів Дінари - використання макетів тривимірної графіки. Це дозволяє дівчині добитися ідеальної геометрії. А для більшого розуміння того, що відбувається, клієнтам кондитер пропонує деякі свої десерти побачити в розрізі.
Щоб замовити таку смакоту досить «постукати» до Динарі Красько в соціальні мережі. Там представлені всі роботи, які доступні до замовлення.
У найближчих планах у дівчини - відкриття власної кондитерської, де крім продажів вона зможе проводити майстер-класи зі створення десертів.
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru