Організація місць зберігання на кухні може перетворитися на справжню проблему. Адже сковорідок, каструль, тарілок і ложок дуже багато, а приміщення для них - одне. Експерти розповідають, якими принципами потрібно керуватися в цьому питанні.
Почати потрібно з організації шаф. Тут можна скористатися всілякими органайзерами для
сковорідок, тарілок і ложок. Якщо дозволяє простір - натяжними сітками-стрижнями, які встановлюються вертикально. В якості альтернативи - поворотними столами або обертовими лотками.
Якщо є можливість щось приховати, то цим слід скористатися. Консервацію або старий посуд необов'язково виставляти на показ. Їх можна розміщувати на підвісних системах, пробкових дошках, металевих утримувачах або в спеціальних кухонних кошиках.
Все, що варто, іноді можна розвісити. Це суттєво економить простір, і полегшує процес приготування їжі. Можна використовувати стельові решітки, підвіски і штанги, магнітні органайзери.
І не варто забувати про демонстрації красивих продуктів. Дуже привабливо виглядають скляні банки з різнокольоровими крупами, горіхами або сухофруктами. В крайньому випадку посуд навіть можна розмістити на кухонному столі.