Місця зберігання на кухні: принципи розташування

Місця зберігання на кухні: принципи розташування

28 листопада 2020, 18:26
Джерело: © archidea.com.ua
163
Організація місць зберігання на кухні може перетворитися на справжню проблему. Адже сковорідок, каструль, тарілок і ложок дуже багато, а приміщення для них - одне. Експерти розповідають, якими принципами потрібно керуватися в цьому питанні.

Почати потрібно з організації шаф. Тут можна скористатися всілякими органайзерами для сковорідок, тарілок і ложок. Якщо дозволяє простір - натяжними сітками-стрижнями, які встановлюються вертикально. В якості альтернативи - поворотними столами або обертовими лотками.

Якщо є можливість щось приховати, то цим слід скористатися. Консервацію або старий посуд необов'язково виставляти на показ. Їх можна розміщувати на підвісних системах, пробкових дошках, металевих утримувачах або в спеціальних кухонних кошиках.

Все, що варто, іноді можна розвісити. Це суттєво економить простір, і полегшує процес приготування їжі. Можна використовувати стельові решітки, підвіски і штанги, магнітні органайзери.

І не варто забувати про демонстрації красивих продуктів. Дуже привабливо виглядають скляні банки з різнокольоровими крупами, горіхами або сухофруктами. В крайньому випадку посуд навіть можна розмістити на кухонному столі.
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу.

Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.