Кондитер з Китаю Чжоу Йі створює солодощі, які вражають неймовірною реалістичністю. Фігурки умільця виходять настільки деталізованими та вишуканими, що навіть не віриться в те, що вони їстівні. Тому не дивно, що талановитого майстра називають в народі Цукровим Королем. Щоб домогтися такого приголомшливого ефекту в
кондитерському мистецтві, Чжоу Йі пройшов шлях довгого і кропіткого навчання. Тепер досягнення китайця оцінені по достоїнству. Майстер неодноразово ставав призером конкурсів міжнародного рівня і є одним з кращих кондитерів-професіоналів.
У кулінарних творіннях Чжоу найчастіше демонструє традиції та культуру рідної країни. Наприклад, на фото представлена фігурка, що зображає легендарну у Цзетянь - єдину імператрицю стародавнього Китаю. Зображення правительки так ретельно опрацьовано, що можна розглянути найдрібніші деталі. Навіть такі як вії і зіниці.
Фото © bigpicture.ru
Кондитер володіє знаннями по роботі з будь-якими харчовими продуктами, що допомагає йому готувати буквально все, що захоче. Для цього Цукровий Король ретельно вивчав не тільки традиційні кулінарні техніки Китаю, але і розробив власні методи приготування крему і солодощів, з яких ліпить унікальні їстівні аксесуари і фігурки.
До вивчення мистецтва зі створення «живих» тортів Чжоу Йі приступив в 2011 році. Оволодівши основними техніками, умілець швидко набув популярності в Китаї. В даний час кулінарних справ майстер працює в Сучжоу - майстерні недалеко від Шанхая. Фотографії тортів власного приготування Чжоу Йі виставляє в соціальних мережах. По зображеннях важко розглянути, але деякі елементи тортів розміром в кілька міліметрів.
Читайте також:
Шедеври з дроту від австралійця Івана ЛоваттаФото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru