Ніж в кухні просто зобов'язаний бути гострим. Від цього залежить швидкість приготування страв і спокій господині. Французькі дизайнери показали новинки.
Компанія Groupe створила
ножі, які заточуються раз в 25 років. Вони оснащені ручками скульптурної форми і додатковими лезами з нержавіючої сталі.
Ковані ножі того ж виробника не менше функціональні і практичні. У наборі йде три ножа - для м'яса, хліба і овочів.
Пристосування для різання Henri Mazelier настільки гострі, що за заявою дизайнера, вони ніколи не розпоріть сир. Тільки ідеально тонко нарізані «прямокутники» і «квадрати».
Кожен з ножів Henri Mazelier оснащений спеціальним чохлом, тому його зручно використовувати не тільки вдома. Такий ніж складе компанію іншим столових приладів на пікніку або в заміському будинку.
Ще одна особливість ножів Henri Mazelier - стійка конструкція. Столовий прилад можна залишати на столі в стоячому положенні. Конструкція оснащена металевою підпорою під лезом.
Увага заслуговує набір з семи ножів в стилі поп-арт від Kai. Це барвистий і дуже гострий ансамбль з магнітною підставкою. Зручне розташування і місце на кухні такого комплекту забезпечено.
Кожен з таких ножів дозволяє його власникам відчути себе майстер-шефом на кухні. Професійна нарізка хліба, м'яса, риби і овочів однозначно здивують гостей.
Щоб замовити один з таких столових приладів, досить зробити заявку на сайті компаній. Як правило, вони купуються в комплектах, але можливе замовлення і окремо кожного ножа.
Читайте також:
Дизайнери інтер'єрів розповіли, як організувати місця зберігання на кухніФото © archidea.com.ua
Фото © archidea.com.ua
Фото © archidea.com.ua
Фото © archidea.com.ua