Мильні десерти: архітектор з Таїланду варить мило, схоже на торти і тістечка

Мильні десерти: архітектор з Таїланду варить мило, схоже на торти і тістечка

15 червня 2021, 22:11
Джерело: © elle.ru
205
Мило ручної роботи, що більше нагадує десерти, створює архітектор з Таїланду. Дівчина займається цією справою близько трьох років.

Візуально бруски мила нагадують суфле, виготовлене з молочного, білого і чорного шоколаду. Присмачені декоративними елементами - квітами і фруктами. Прикраси плавно переходять один в одного візерунками і кольорами.

Акцент миловар і блогер робить на геометрію. На брусках зустрічаються прямі лінії і фігури, орнаменти. Створюються цілі комплекти, виконані в єдиному стилі. Тематика наборів - морська, піщана, лісова та інші. Виходячи з цього дизайнер підбирає колірні співвідношення.

У морських «суфле» використовуються практично всі відтінки синього - від прозорої води до бурхливого синяво-чорного океану. Пісочні - жовті та коньячні переплетення. У зелених читається любов до природи.

У деяких випадках архітектор залишає на брусках фірмові написи зі своїми ініціалами. Виглядає, як персональні подарунки миловара.

Свої роботи блогер виставляє в інстаграм. Там користувачі можуть ознайомитися з асортиментом. Подивитися, як створюється той чи інший шматочок мила. Надихнутися майстер-класами. У відео-уроках детально розповідається про етапність створення мила, декоруванні, поєднанні кольорів.

Подібні засоби догляду зараз на піку популярності. Особливо це стосується виробів ручної роботи. У розділі «Органічна косметика» зібрані аналогічні продукти, які допомагають доглядати за тілом, обличчям, волоссям.

Фото © elle.ru

Фото © elle.ru

Фото © elle.ru

Фото © elle.ru

Фото © elle.ru
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу.

Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.