Італійський кухар вирізає на авокадо химерні візерунки

Італійський кухар вирізає на авокадо химерні візерунки

29 липня 2021, 21:56
Джерело: © bigpicture.ru
157
Карвінг по авокадо - хобі італійського шеф-кухаря Даніеля Баррезі, які зараз проживає в Австралії. Іноді майстер навіть малює на кісточках.

Роботи італійського кухаря є мініатюрними твори мистецтва. Акуратні візерунки виникають на м'якоті нібито за помахом чарівної палички. У деяких випадках Даніель Баррезі розписує тушшю кісточку або вирізає на них додатковий декор.

Для різьблення італійський майстер застосовує стандартний набір інструментів - тонкі ножі, пінцети, скальпелі. Іноді йому доводиться застосовувати лопатки і щітки. Так очищаються переходи між вирізаними деталями зображення на авокадо.

Карвінгом або різьбленням по авокадо Даніель Баррезі зайнявся кілька років тому. Під час невеликого напливу відвідувачів шеф-кухар вирішив якось зайняти вільний час. Він взяв авокадо, розрізав навпіл і тонким ножем вирізав на ньому кілька глибоких ліній.

На наступний раз шеф-кухар вже спробував зобразити на м'якоті авокадо малюнок, який колись бачив на кавунах. Даніель Баррезі повторив його в мініатюрі. Вийшло досить непогано.

Протягом декількох років хлопець вдосконалював свої вміння. Поки роботи не почали приносити популярність шеф-кухаря і його творчості. Причому це відбувалося далеко за межами ресторану, де працював італієць.

Спеціалізованим кухонним інвентарем можна запастися і на сайті ОХО. Знадобитися тільки відвідати відповідний розділ, вибрати лот і зробити ставку.

Фото © bigpicture.ru

Фото © bigpicture.ru

Фото © bigpicture.ru

Фото © bigpicture.ru

Фото © bigpicture.ru
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.