Фантастичної краси торти створює кондитер-самоучка з Києва Христина Дольник. Сьогодні черга за десертами до неї потрібно займати за півтора року.
У своїх роботах жінка використовує мастику, желейні основи і заливки. Це допомагає її тортам виглядати натурально - морське дно з медузами, скелі з залізним троном, величезний ящір близько хмарочосів та інше.
Почалося створення шедеврів зовсім випадково. Христина Дольник ніколи не займалася кулінарією або створенням кондитерських виробів. Вона навіть практично не готувала. Воліла є в кафе або перебивалася фаст-фудом. Але після заміжжя їй довелося навчитися готувати.
Але вирішальним фактором стала весілля сестри Христини Дольник, організація якої була покладена на майбутнього кондитера. І, якщо з тамадою, сукнями та іншим дівчина впоралася без праці, то торт викликав певні складності. Христина Дольник вирішила спробувати його спекти самостійно.
Складність ще полягала в тому, що майбутні наречений і наречена займалися яхтовим спортом і побажали, щоб торт був також на цю тематику. Христині Дольник довелося пофантазувати - створити хвилі, прозору воду, яхти. Після довгих проб і помилок їй вдалося. Вийшов справжній шедевр.
Сьогодні в арсеналі Христини Дольник кілька десятків робіт. Черга на її торти триває майже півтора року. А серед замовників - відомі виконавці, медійні обличчя, політики.
Але навіть такому досвідченому кондитерові без кухонного інвентарю не обійтися. А його можна знайти в
однойменному розділі сайту ОХО.
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru
Фото © bigpicture.ru