Маршмеллоу з химерними мордочками собак випускає кондитер з Японії, який працює в компанії Felissimo. Як прототипів для солодощів використовуються мордочки собак Сіба-іну.
Маленькі, що уміщаються в долоні зефіркі, помірно солодкі. У них додана кислинка за рахунок використання особливих сиропів. Усередині розміщується шоколадна начинка.
Щоб створити одну таку солодкість, кондитера необхідно кілька годин. Спочатку він готує спеціальний склад з яблучного пюре. У відварену суміш додається загусник, і запікає формочки у вигляді собачих мордочок в духовці. За рахунок наявного в яблуці желатину маршмеллоу тримають форму.
Після охолодження готові формочки розписуються фарбами на основі харчових барвників. Кондитер намагається максимально передати відтінок собачої шерсті, риси мордочки, веселий погляд і висунутий язик. Зефіркі японця виходять дуже милими, веселими й життєрадісними.
Забавно стискати готові солодощі і спостерігати, коли вони повертаються у вихідну форму. Деякі батьки купують їх для своїх дітей заради забави. Але і бажання поласувати маршмеллоу ніхто не відміняв.
Порода собак Сіба-іну досить популярна в Японії. Багато власників настільки живуть життям своїх вихованців, що обожнюють їх усіма можливими способами. Водять по салонах краси, купують одяг, ласощі. Напевно, маршмеллоу кондитера з Felissimo не залишилися непоміченими для них.
Солодощі різних видів можна купити на сайті ОХО в розділі
«Бакалія».
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru
Фото © fastory.ru