Мисливські ковбаски і пиво шануються багатьма німцями. Але для цієї людини любов до подібних продуктів перетворилася на справжнє хобі. 48-річний Клаус Бебель створив ковбасний готель.
Притулок для любителів відпочити в оточенні традиційних німецьких страв знаходиться в 40 хвилинах їзди на південь від Нюрнберга. Відкрито воно в 2018 році. Це не тільки місце для відпочинку туристів, але ще і ковбасний міні-завод, магазин і ресторан.
Зовні це кілька спільно стоять споруд. Але потрапивши всередину, розумієш, що опиняєшся в цьому «ковбасному раю». Все інтер'єрні елементи тут нагадують про зв'язок з ковбасою - подушки в віталень, мило в ванних, люстри. Навіть стіни обклеєні шпалерами, на яких зображені ковбаски, сосиски, бекон і кухлі з пивом.
Раніше власник цього незвичайного готелю був м'ясником. Але навіть «перекваліфікувалися», не втратив свого захоплення ковбасної тематикою. Причиною створення подібного місця став занепад в справах м'ясника, адже в Баварії м'ясними виробами нікого не здивуєш.
Унікальний готель досить швидко стала популярною.
У планах Бебеля розширювати свій невеликий бізнес і продовжувати ковбасну тематику. Адже поєднання хобі зі збору всього, що пов'язано з мисливськими сосисками і пивом з роботою, приносить власнику готелю не тільки гроші, але і задоволення.
Щоб хобі приносило задоволення, його потрібно розвивати. А для цього потрібні відповідні матеріали і інструментарій, який можна знайти в розділі «Аксесуари для шиття і рукоділля».
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.