Стіл-банан або незвичайне дизайнерське рішення

Стіл-банан або незвичайне дизайнерське рішення

2 жовтня 2021, 12:40
Джерело: © museum-design.ru
228
Оригінальний предмет інтер'єру сконструював дизайнер Craig Monroe. Ідея створення незвичайного столу відвідала автора під час вечері. Craig побачив шкурку від з'їденого банана, і зрозумів, що форма фрукта ідеально підходить для столу. Яким будемо остаточний результат в той момент автор ще не усвідомлював.

Але приступив до розробки майбутнього макета в спеціальній комп'ютерній програмі (3D Studio Max). У початковій версії дизайн столу мав більш незграбні і громіздкі пропорції. Після деяких доопрацювань з'явився новий варіант, який дизайнер порахував ідеальним.

Пропорції «столу -банана» відповідають формі теперішнього фрукта в розрізі: плавні вигини, асиметрія і загострені краю. Як матеріал для унікального предмета меблів дизайнер вибрав перуанський горіх. З внутрішньої сторони стіл світлий. Зовні матеріал більш темний і відрізняється по щільності. Кожен елемент ідентичний своєму прототипу-банану. Стільниця виконана зі скла в жовтому кольорі.

«Фруктовий стіл» стане прикрасою інтер'єру в будь-якому стилістичному напрямку. Екзотичний предмет декору-це яскравий акцент, який приверне увагу гостей будинку. Головна концепція вироби - це гармонійний симбіоз лаконічності та оригінальності. Стіл-банан вже прийшовся до душі цінителям незвичайних речей.

Якщо ви теж шукаєте оригінальні меблі, які зроблять вашу квартиру несхожою на інші, загляньте в цей розділ на нашому сайті. Широкий вибір меблів дозволить вам підібрати варіант, який задовольнить всі побажання.

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru

Фото © museum-design.ru
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.