Opis: Харчовий термометр для вимірювання температури рідких, сипучих та напівтвердих середовищ, занурюючи купу-голку в вимірюваному середовищі, включаючи харчові продукти. Дозволяє вимірювати як всередині, так і на поверхню. Цей електронний термометр є незамінним, а в лабораторії для вимірювання температури різних речовин, контролю харчових продуктів під час зберігання, доставки та підготовки, контролю теплопостачання та систем кондиціонування повітря. Він також знайшов свою заявку в фармацевтичній промисловості та сільському господарстві. Електронний термометр з зондом TP101 може бути використаний: при приготуванні; на кухні; у лабораторіях; в промисловості; При приготуванні карамелі; у виробництві алкоголю, пива та інших алкогольних напоїв; у виробництві сиру, йогурту та інших молочних продуктів; при нагріванні дитячого харчування; визначити температуру води в резервуарі та текучі води; визначити температуру навколишнього середовища; При випічці м'яса, курка, риба, картоплі та інші продукти; для приготування кебаб, барбекю, стейки; вимірювати температуру грунту; І так ви можете перерахувати до нескінченності! Характеристики харчового термометра: Широкий спектр застосувань. Датчик з нержавіючої сталі. Широкий асортимент робочих температур від -50 ° С до 300 ° С (58 ° F до 572 ° F). Перемикання між ° С і ° F. Автоматичне відключення після 15 хвилин роботи. Індикатор низького заряду акумулятора. Пам'ять попереднього виміру. В комплекті: Термометр TP101 Tubus - для зберігання Зауваження щодо використання 1. Помістіть зонд у вимірюване середовище щонайменше 1 см. 2. Якщо термометр не використовується протягом тривалого часу, то видаліть акумулятор з батарейного відсіку. 3. Термометр не може бути розміщений у вітрових шафах, мікрохвильових печах та інших печах. 4. Очистіть вологу тканину, ви можете з невеликою кількістю миючого засобу.
Komentarze 1