Чудеса геометрії в тортах архітектурного дизайнера

Чудеса геометрії в тортах архітектурного дизайнера

20 квітня 2021, 21:57
Джерело: © archidea.com.ua
320
Геометричні десерти - хобі дизайнера Дінари Касько. Дівчина буквально вибудовує торти і тістечка.

У роботі дівчина використовує традиційні для випікання десертів інгредієнти - борошно, цукор, вершкове масло, яйця. Однак родзинка кондитерських виробів криється в формі. Це строго вивірені кулі, конуси і циліндри, а також їх комбінації.

Часто навіть незрозуміло, як створений той чи інший десерт. На піраміду з пісочного тіста «надіта» спіраль з шоколадної глазурі. А кубічний Брауні розділений на рівні відрізки.

Палітра тістечок і тортів яскрава і соковита. В основі всіх солодощів Дінари Касько лежить червоний колір. Але останнім часом дівчина часто використовує чорний і білий. Проте вона не нехтує колірними комбінаціями - стандартними і нестандартними.

Як розповідає автор геометричних десертів, вона намагається об'єднати кондитерська справа і архітектуру. Як і будь-яка будівля, красивий торт потребує попереднього проектуванні. Які інгредієнти використовувати, як прикрасити, який вид надати готової конструкції. У деяких випадках доводиться навіть малювати майбутні творіння на папері.

Продукція архітектурного кондитера по достоїнству оцінена світовими знаменитостями. Зокрема, угорським плавцем Крістофом Мішлаком.

Побачити торти і тістечка Дінари Касько можна на персональному сайті кондитера і в соціальних мережах. Там дівчина не тільки показує свої десерти. Але і розповідає, як їх робити. У мережі можна замовити вподобану солодкість.

Раніше ОХО писав про солодкому мистецтві китайського кондитера.

[video = "f6ImhsY7h9M"]
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.